Aussie´s camp

06.08.2011 23:16

 

 

 

Od 6.8. do 13.8. se u řeky Sázavy konal tábor pro australáky. Bohužel jsme ne měli volno, tak jsme dorazili jen na skok. 
V sobotu ráno jsme na hlaváku měli sraz s Lukášem a Orim. Vlakem jsme se dopravili do Hvězdonic a podél vody do kempu. Tam už  bylo pár účastníků a ta po pozdravení jsme si šli postavit stany. Odpoledne jsem si udělali menší výlet po okolí. A večer pak u ohně proběhla seznamovací hra. Nakonec se večer krásně protáhl až do ranních hodin.
V neděli nám celé ráno propršelo ale i tak se v mezičasech kdy nepršelo honem vyběhlo ven a pod vedením Lucky jsme potrénovali trochu z dogdancingu. Odpoledne se hrála hra poznej plemeno.  V časovém limitu poznat co nejvíc psů a napsat je na papír. To se nám vůbec nepovedlo, na příště musíme trénovat :) Večer se ještě uspořádala maškarní přehlídka.
Jelikož se stmívalo zabalili jsme stan a vyrazili na nádraží. I díky tomu že jsme v půlce cesty ztratili značku a nakonec jsme to krosli za zvukem nám ujel vlak. Hodinu jsem si zdřímli na nádraží a čekali na další. 
Ve čtvrtek jsem měla volno, tak jsme se ráno opět sešli s Lukášem a Oričákem a společně opět vyrazili směr tábor. Tentokrát jsme jeli do Senohrab a od tuď pěšky. Psíci se pěkně vyběhali a kousek před táborem i vyváleli v bahýnku. Když jsme tam dorazili, všichni se akorát připravovali na výstavu. Takže ty naše tři zablácené koule udělali trochu rozruch :)
Hyeny jsem vehnala do vody, ať jsou aspoň trochu reprezentativní a přihlásila je na výstavu. Nejdřív jsme šli s Beri do třídy juniorů. No jak asi mohla ta moje australobordera dopadnout :) Ašule v dospělých fenách už dopadla lépe. Po obědě následovala nej barva. Beri v redtri skončila druhá a Ašule v blacktri po tuhým boji kde nakonec rozhodla sytost pálení také druhá :) Ještě jsme s Aší vyzkoušeli senior handling a nej phyb. V obou jsme se překvapivě dostali docela daleko. Ale na ostřílené výstaváky hold nemáme :D
Odpoledne pokračovali soutěže australské olympiády a tak jsme si mohli odpočinout a pokecat s ostatníma. Po ukončení všech soutěží jsme se ňějak naskládali do aut a vyrazili na coursing. Hyeny si to pořádně užili a Beri si dokonce zkusila i párový běh s Rixem. 
Bohužel jsme se museli večer rozloučit a vyrazit opět k domovu, snad příští rok pobudeme déle
 
FOTO ZDE